Изнајмување комбе во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 60 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | PhoneViber Рент а кар Скопје | PhoneWhatsApp Рент а кар Скопје | Phone+381 63 710 69 23 Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА
Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon

Изнајмување комбе во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 60 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Изберете возило

Сортирај по:
Филтри
Rent a car Skopje
Преносливост
Километража
Тип на возило
Тип на возило
Број на патници
Ford Tourneo Custom или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 8+патници Рент а кар Скопје7 куфери

Најдобра цена

Сите цени

50 €
Mercedes V klasa или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 8+патници Рент а кар Скопје7 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Opel Vivaro или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје6 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Peugeot 5008 7s или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје3 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Volkswagen Touran или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Citroen C4 Grand Picasso 1.6 Hdi или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Opel Zafira 2.0 Mjet или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје5 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Renault Grand Senic 1.5 Dci или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје6 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Renault Grand Espace 2.0 Dci или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+патници Рент а кар Скопје6 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Mercedes Vito или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 8+патници Рент а кар Скопје8 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Mercedes V class или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 8+патници Рент а кар Скопје7 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €