Изнајмување на луксузни возила и автомобили во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 150 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | PhoneViber Рент а кар Скопје | PhoneWhatsApp Рент а кар Скопје | Phone+381 63 710 69 23 Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА
Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon

Изнајмување на луксузни возила и автомобили во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 150 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Изберете возило

Сортирај по:
Филтри
Rent a car Skopje
Преносливост
Километража
Тип на возило
Тип на возило
Број на патници
Audi A8 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

50 €
BMW 318 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје3 куфери

Најдобра цена

Сите цени

50 €
Mercedes E220 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Mercedes S250 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Volkswagen Arteon или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје3 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Volvo S60 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје3 torbe

Најдобра цена

Сите цени

100 €