Изнајмување автомобили и возила за еден месец, долгорочно изнајмување, Rent a car Royal во Скопје, цена од 15 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | PhoneViber Рент а кар Скопје | PhoneWhatsApp Рент а кар Скопје | Phone+381 63 710 69 23 Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА
Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon

Изнајмување автомобили и возила за еден месец, долгорочно изнајмување, Rent a car Royal во Скопје, цена од 15 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје
Рент а кар Скопје | Изнајмување на автомобил за еден месец

Изнајмување на автомобил за еден месец

Дознајте повеќе за нашите понуди за изнајмување автомобили, комбиња, џипови и други возила за еден месец или подолго. За долгорочно изнајмување возила, нудиме посебни услови и попусти до 25%.