Rent a car Royal во Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 15 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Rent a car Royal во Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 15 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје
Рент а кар Скопје | COVID-19 мерки за заштита

COVID-19 мерки за заштита

Рент а кар Скопје | Информации за мерките за заштита од COVID-2019

Дали Рент а кар Скопје Ројал беше отворен за време на избувнувањето на корона вирусот?
Да. Нашата агенција за рент а кар е отворена 24/7. Ние сме тука да им служиме на оние на кои им треба возило и да им помогнеме на најпогодените од корона вирусот, вклучувајќи ги здравствените работници, службите за итни случаи, комуналните услуги, војската и локалните власти. Ние сме целосно посветени и подготвени да ви помогнеме да стигнете до посакуваната дестинација.

Кои локации на агенции за изнајмување автомобили се отворени?
Нашата агенција неодамна спроведе дополнителни мерки на претпазливост во однос на борбата против епидемијата на KОВИД-19 (Коронавирус). Доколку сакате да резервирате автомобил или друго возило, не треба да доаѓате во нашата канцеларија бидејќи можете да го подигнете на аеродром или на која било друга локација во Скопје.
 
Какво е работното време на агенцијата за време на појава на корона вирус?
Нашето работно време не е променето. Сè уште работиме деноноќно.

Каков е моменталниот процес за изнајмување автомобили и возила за време на траењето на KОВИД-19 (Коронавирус)?
Во овој период, процесот на изнајмување автомобили останува ист. Можете да направите резервација преку веб-страницата или со повик +381 69 77 63 61.

Како функционира враќањето на изнајмените автомобили за време на епидемијата на корона вирусот?
Доколку моментално изнајмувате автомобил од нас, треба да го вратите возилото на договореното место и адреса. Доколку имате дополнителни прашања во врска со опциите за враќање на изнајменото возило, ве молиме јавете ни се на +381 69 77 63 61.

Може ли да изнајмите автомобил на аеродром за време на појава на корона вирус?
Да, нашата аеродромска канцеларија е отворена. Најдете локација за изнајмување автомобил на аеродром и започнете ја вашата резервација.

Дали е безбедно да се изнајми автомобил или друго возило за време на појава на KОВИД-19?
Да. За ова време, без исклучок, безбедноста на нашите клиенти, клиенти, соработници и заедница останува наш врвен приоритет. Иако отсекогаш сме имале многу формален процес на обука со упатства на сите вработени за правилно чистење на возилата, вработените сега се обучуваат да имплементираат нови и посложени обврски за одржување на автомобили и возила кои вклучуваат детални упатства за чистење возила, нашите филијали, како и социјално дистанцирање. процедури.

Чистење и дезинфекција на возила
Секое наше возило (автомобили, комбиња, џипови итн.) е темелно исчистено помеѓу секое изнајмување. Темелното чистење вклучува миење, правосмукалка, општо бришење и дезинфекција со средство за дезинфекција што ги исполнува сите барања на водечките здравствени институции, со посебно внимание на повеќе од 20 точки на високо допир, вклучувајќи:

 • Клуч / приврзок
 • Волан
 • Волан столб
 • Сигурносен појас
 • Централна конзола
 • Внатре во вратата
 • Разделници на вратитe
 • Внатрешни рачки на вратите
 • Надворешни рачки на вратите
 • Џебови на седишта/површини на седиштата
 • Простори помеѓу седиштата и конзолите
 • Областите помеѓу седиштата и бравите на вратите
 • Држачи за чаши / разделувачи
 • Табла за инструменти
 • Дополнителен панел/екран на допир
 • Ретровизор/странични ретровизори
 • Визири/огледала
 • Отвори за вентилација
 • Менувач/пренос
 • и други делови кои се чувствителни на допир.

Рент а кар Скопје Ројал, исто така, има преземени мерки за итна изолација и карантин на секое возило доколку е потребно.

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!