Рент а кар Скопје

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Рент а кар Скопје

Автопат Пријателство, Скопје
Рент а кар Скопје | Услови за закуп

Услови за изнајмување

Општи услови

Минимум 21 годишна возраст

Минимум 2 години возачка дозвола

Задолжителна идентификација - лична карта или пасош

Минимално време на изнајмување е 1 ден (24 часа).

Времето на подигање и враќање на возилото мора да биде исто. Ние толерираме доцнење од 60 минути.

На крајот на периодот од 60 минути, Rent a Car DeltaTop го задржува правото да наплати изнајмување за уште еден ден.

Собирање и враќање на возилото

Возилото може да се подигне и врати во некоја од нашите експозитури, а можна е и испорака или враќање надвор од експозитурата (хотел, домашна адреса и сл.).
Исто така, можете да го подигнете и вратите возилото надвор од работното време.

Депозит

Клиентот е должен да остави депозит во износ од 200 до 500 евра во зависност од категоријата на возилото. Доколку се утврди дека возилото има ново оштетување при враќањето, депозитот ќе се чува во истиот износ колку што клиентот должи за штетата според договорот за изнајмување.

Начини за плаќање

Изнајмувањето на возилото се плаќа при подигање на возилото во готово, со кредитна картичка (Visa, Mastercard, Diners, Amex) или со уплата на сметка (правни лица).

Сообраќајни казни

Клиентот е должен да ги плати сите казни за сообраќај/паркирање настанати во периодот на изнајмување.

Поддршка на патот

Доколку одлучите да изнајмите едно од возилата од нашиот возен парк, ќе имате 24/7 поддршка низ цела Европа.

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!