Рент а кар Шуто Оризари Ројал, најдобра агенција во Македонија, цена од 15 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Рент а кар Шуто Оризари Ројал, најдобра агенција во Македонија, цена од 15 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје
Рент а кар Скопје | Рент а кар Шуто Оризари
>РЕЗЕРВАЦИЈА

Рент а кар Шуто Оризари

Рент а кар Шуто Оризари
Рент а кар Шуто Оризари – дали сакате да изнајмите автомобил или друго возило во Скопје? Вие сте на вистинското место бидејќи Рент а кар Скопје Ројал нуди изнајмување автомобили по супер пристапни цени. Можете да изнајмите автомобил у Шуто Оризари или на која било локација во Скопје. Ве молиме однапред да нè известиме за датумот и времето за подигање на возилото, за да можеме да го подготвиме и резервираме возилото што го сакате.

Зошто да не изберете нас?
Рент а кар Шуто Оризари Ројал Скопје е агенција која работи на српскиот пазар повеќе од 10 години. Ние сме најдобрата, најсигурната, најбрзата и најправедната агенција за рент а кар во Скопје и Македонија.

Изнајмување автомобили
Рент а кар Шуто Оризари Скопје Ројал нуди најголем избор на нови возила рент а кар со рачен или автоматски менувач. Во нашиот возен парк можете да најдете и скапи спортски и луксузни автомобили. Сите возила од нашиот возен парк се нови и редовно одржувани. Исто така, сите наши возила се комплетно осигурани, 100% безбедни и технички исправни.

Рент а кар Шуто Оризари - цени
Цените на услугите за Рент а кар започнуваат од 15 €/ден (евра на ден) и зависат од сезоната и попустите што ги нудиме. Плаќањето за rent a car услуги се врши при подигање на возилото, без да се плати депозит. Постапката за подигање на возилото трае неколку минути. Плаќањето може да се изврши во готово или со кој било вид платежна картичка (Visa, Master и сл.). 

Услови за изнајмување автомобили
Изнајмувањето автомобил се врши без плаќање депозит. Дневната километража во продавницата (на подрачјето на Скопје) е неограничена. Секое изнајмено возило е сеопфатено и осигурано од секаков вид на штета.

Кои сме ние?

Rent a car Royal од Скопје е агенција која работи на српскиот пазар повеќе од 10 години. Изнајмуваме автомобили, комбиња, џипови, мини комбиња, теренци и луксузни возила. Сите возила од нашиот возен парк се нови и редовно одржувани. Исто така, сите наши возила се целосно осигурани, 100% безбедни и технички исправни.

Зошто да не изберете нас?
Одговорот на ова прашање е лесен: бидејќи ние сме најдобрата, најсигурната, најбрзата и најправедната агенција за рент а кар во Скопје и Македонија.

Други услуги
Покрај стандардното изнајмување автомобили, можете да користите и услуги за трансфер со професионален возач, изнајмување луксузни возила, автобуси, минибуси, комбиња и лимузини.

Можете да резервирате автомобил за изнајмување преку веб-страницата РЕЗЕРВАЦИЈА или со повикување на бројот +381 63 710 69 23.

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!