Рент а кар Скопје

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Рент а кар Скопје

Автопат Пријателство, Скопје
Рент а кар Скопје | За нас

За нас

Рент а кар Ројал Скопје
Рент а кар Ројал Скопје е агенција која работи на српскиот пазар повеќе од 10 години. Изнајмуваме автомобили, комбиња, џипови, мини комбиња, теренци и луксузни возила. Сите возила од нашиот возен парк се нови и редовно одржувани. Исто така, сите наши возила се комплетно осигурани, 100% безбедни и технички исправни.

Изнајмување автомобил автомобили
Рент а кар Скопје Ројал нуди голем избор на нови возила со мануелен или автоматски менувач. Во нашиот возен парк можете да најдете и скапи спортски и луксузни автомобили. Можете да земете изнајмено возило или автомобил без да платите депозит на скопскиот аеродром или во кој било дел од Скопје. 

Зошто да изберете нас?
Одговорот на ова прашање е лесен: бидејќи ние сме најдобрата, најсигурната, најбрзата и најправедната агенција за рент а кар во Скопје и Македонија.

Изнајмување автомобил Скопје - цени
Цените на услугите за rent a car започнуваат од 15 €/ден (евра на ден) и зависат од сезоната и попустите што ги нудиме. Плаќањето за rent a car услуги се врши при подигање на возилото, без да се плати депозит. Постапката за подигање на возилото трае неколку минути. Плаќањето може да се изврши во готово или со кој било вид платежна картичка (Visa, Master и сл.). 

Услови за изнајмување автомобили
Изнајмувањето на автомобил се врши без да се плати депозит. Дневната километража во продавницата (на подрачјето на Скопје) е неограничена. Секое возило за изнајмување автомобил е сеопфатно осигурано од секаков вид на штета.

Други услуги
Покрај стандардното изнајмување автомобили, можете да користите и услуги за трансфер со професионален возач, изнајмување луксузни возила, автобуси, минибуси, комбиња и лимузини.

Како да резервирате возило за изнајмување?
Можете да резервирате автомобил за изнајмување преку веб-страницата РЕЗЕРВАЦИЈА или со повик на бројот +381 63 710 69 23

Повелете во Рент а кар Ројал Скопје.

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!