Рент а кар Ројал во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Рент а кар Ројал во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија

Автопат Пријателство, Скопје

Рент а кар Скопје | Резервирајте од 15€ на ден

Без скриени трошоци или депозити, подигање возило на аеродром или посакувана адреса во Скопје

МЕСТО НА ПРЕЗЕМАЊЕ *
Рент а кар Скопје | Подигање на возилото на аеродром
Рент а кар Скопје | Резервација
*
Рент а кар Скопје | Подигање на возилото на аеродром
* Задолжителни полиња

Рент а кар Скопје | За нас

Рент а кар Скопје | За нас

Рент а кар Скопје Ројал е агенција која повеќе од 3 години изнајмува секаков вид возила - автомобили, комбиња, џипови, мини комбиња, теренци и луксузни возила. Располагаме со голем број возила со рачен и автоматски менувач. Ние сме најбрзата, најсигурната и искрена агенција за изнајмување автомобили во Скопје и Македонија.

Сите возила од нашиот возен парк се нови и редовно одржувани. Исто така, сите наши возила се комплетно осигурани, 100% безбедни и технички исправни. Можете да земете изнајмено возило или автомобил без да платите депозит на аеродромот Скопје или во кој било дел од Скопје. 

Повелете во Рент а кар Скопје Ројал!

 

 

Рент А Кар Скопје | Зошто ние?

 • Рент а кар Скопје | Подигнување на возилото на аеродромПодигнување на возилото на аеродром
 • Рент а кар Скопје | Испорака на возилото на вашата адреса со доплатаИспорака на возилото на вашата адреса со доплата
 • Рент а кар Скопје | Најдобри цениНајдобри цени
 • Рент а кар Скопје | Без депозит за подолги изнајмувањаБез депозит за подолги изнајмувања
 • Рент а кар Скопје | Неограничена километража во МакедонијаНеограничена километража во Македонија
 • Рент а кар Скопје | НавигацијаНавигација
 • Рент а кар Скопје | Зимски гуми и синџириЗимски гуми и синџири
Рент а кар Скопје | Зошто ние? Рент а кар Скопје - Call to action

COVID-19 мерки за заштита

Рент а кар Скопје | COVID-19 мерки за заштита

Со цел да ги заштити вработените и клиентите, рент а кар Скопје Ројал ги презема најстрогите мерки за заштита од Ковид-19. По употребата, ние внимателно го дефинираме и чистиме секое возило.

Изнајмување на автомобил за еден месец

Рент а кар Скопје | Изнајмување на автомобил за еден месец

Дознајте повеќе за нашите понуди за изнајмување автомобили, комбиња, џипови и други возила за еден месец или подолго. За долгорочно изнајмување возила, нудиме посебни услови и попусти до 25%.

Изнајмување автомобил за странство

Рент а кар Скопје | Изнајмување на автомобил за странство

Сакате да најдете сигурен автомобил за да одите на одмор во Грција или друга земја во странство? Вие сте на вистинското место, ние ќе ви обезбедиме 100% сигурен и безбеден автомобил за патот.

Рент а кар Скопје | Изнајмување возила

Изнајмување автомобил, комбе, џип, миниван, џип или луксузен автомобил во Скопје и Македонија. Соберете го возилото на аеродром, без да платите депозит.

Renault Clio IV

27 €/ден

Рент а кар Скопје | Возила
Рент а кар Скопје | Преносливост Рачен Рент а кар Скопје | Број на патници 5+ патници Рент а кар Скопје | Багаж2 куфери
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Основни документи Рент а кар Скопје | Manual Transmission Осигурување за автомобил
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Нови возила Рент а кар Скопје | Manual Transmission Неограничена километража

VW Golf 7

32 €/ден

Рент а кар Скопје | Возила
Рент а кар Скопје | Преносливост Рачен Рент а кар Скопје | Број на патници 5+ патници Рент а кар Скопје | Багаж3 куфери
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Основни документи Рент а кар Скопје | Manual Transmission Осигурување за автомобил
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Нови возила Рент а кар Скопје | Manual Transmission Неограничена километража

VW Touareg 3.0 automatik

100 €/ден

Рент а кар Скопје | Возила
Рент а кар Скопје | Преносливост Автоматски Рент а кар Скопје | Број на патници 5+ патници Рент а кар Скопје | Багаж5 куфери
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Основни документи Рент а кар Скопје | Manual Transmission Осигурување за автомобил
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Нови возила Рент а кар Скопје | Manual Transmission Неограничена километража

Opel Mokka automatik

100 €/ден

Рент а кар Скопје | Возила
Рент а кар Скопје | Преносливост Автоматски Рент а кар Скопје | Број на патници 5+ патници Рент а кар Скопје | Багаж4 куфери
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Основни документи Рент а кар Скопје | Manual Transmission Осигурување за автомобил
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Нови возила Рент а кар Скопје | Manual Transmission Неограничена километража

Opel Insignia automatik

100 €/ден

Рент а кар Скопје | Возила
Рент а кар Скопје | Преносливост Автоматски Рент а кар Скопје | Број на патници 5+ патници Рент а кар Скопје | Багаж4 куфери
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Основни документи Рент а кар Скопје | Manual Transmission Осигурување за автомобил
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Нови возила Рент а кар Скопје | Manual Transmission Неограничена километража

VW Up!

27 €/ден

Рент а кар Скопје | Возила
Рент а кар Скопје | Преносливост Рачен Рент а кар Скопје | Број на патници 4+ патници Рент а кар Скопје | Багаж1 куфер
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Основни документи Рент а кар Скопје | Manual Transmission Осигурување за автомобил
Рент а кар Скопје | Manual Transmission Нови возила Рент а кар Скопје | Manual Transmission Неограничена километража

Глобален бренд

Royal Car Rental Group е глобално препознатлив бренд.

Rent a car Скопје е дел од глобалната rent a car групација Royal Car Rental Group и франшизна мрежа која е присутна во повеќе од 10 земји во светот.

ПОВЕЌЕ
Royal Car Rental Group
Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!