Изнајмување теренци и џипови во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 60 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | PhoneViber Рент а кар Скопје | PhoneWhatsApp Рент а кар Скопје | Phone+381 63 710 69 23 Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА
Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon

Изнајмување теренци и џипови во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија, цена од 60 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Изберете возило

Сортирај по:
Филтри
Rent a car Skopje
Преносливост
Километража
Тип на возило
Тип на возило
Број на патници
Audi Q5 automatik или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје5 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
BMW X1 2.0d automatik или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

50 €
VW Touareg 3.0 automatik или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје5 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Opel Mokka automatik или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
BMW X5 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје5 куфери

Најдобра цена

Сите цени

50 €
Land Rover Discovery или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Nissan X trail или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Škoda Karoq или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Toyota RAV4 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Volvo XC60 или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Renault Kadjar 1.5 dci или слично
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €
Audi Q5 2.0 Tdi или слично
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 5+патници Рент а кар Скопје4 куфери

Најдобра цена

Сите цени

100 €