Изнајмување автомобил Ауди А8, скопски аеродром, одлични цени, од 45 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Изнајмување автомобил Ауди А8, скопски аеродром, одлични цени, од 45 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Audi A8 или слично

ДЕТАЛИ
Рент а кар Скопје Автоматски Рент а кар Скопје 5+ патници Рент а кар Скопје4 куфери
    ОПЦИИ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ
  • Во салонот
  • На аеродромот
    ОПРЕМА

Задолжителен депозит 1000€

Дена Километража Цени
1-3 Дена 200км 100 €
4-7 Дена 200км дневно 90 €
8-15 Дена неограничено км 80 €
16-30 Дена неограничено км 70 €
31-45 Дена неограничено км 60 €
45+ Дена 4000км 50 €
Повеќе од

50 €

/Ден
Рент а кар Скопје

Резервирајте возило

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!