Изнајмување автомобил Форд Турнео, скопски аеродром, одлични цени, од 70 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | PhoneViber Рент а кар Скопје | PhoneWhatsApp Рент а кар Скопје | Phone+381 63 710 69 23 Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА
Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon Рент а кар Скопје | Telefon

Изнајмување автомобил Форд Турнео, скопски аеродром, одлични цени, од 70 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Ford Tourneo Custom или слично

ДЕТАЛИ
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 8+ патници Рент а кар Скопје7 куфери
    ОПЦИИ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ
  • Во салонот
  • На аеродромот
    ОПРЕМА

Задолжителен депозит 1.500 евра

Дена Километража Цени
1-3 Дена 200км 100 €
4-7 Дена 200км дневно 90 €
8-15 Дена неограничено км 80 €
16-30 Дена неограничено км 70 €
31-45 Дена неограничено км 60 €
45+ Дена 4000км 50 €
Повеќе од

50 €

/Ден
Рент а кар Скопје

Резервирајте возило