Изнајмување автомобил VW Passat B8, скопски аеродром, одлични цени, од 28 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Изнајмување автомобил VW Passat B8, скопски аеродром, одлични цени, од 28 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Renault Grand Espace 2.0 Dci или слично

ДЕТАЛИ
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 7+ патници Рент а кар Скопје6 куфери
    ОПЦИИ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ
  • Во салонот
  • На аеродромот
    ОПРЕМА
Дена Километража Цени
1-3 Дена 200км 200 €
4-7 Дена 200км дневно 150 €
8-15 Дена неограничено км 100 €
16-30 Дена неограничено км 100 €
31-45 Дена неограничено км 100 €
45+ Дена 4000км 100 €
Повеќе од

100 €

/Ден
Рент а кар Скопје

Резервирајте возило

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!