Изнајмување автомобил Volkswagen Golf 7, скопски аеродром, одлични цени, од 22 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Изнајмување автомобил Volkswagen Golf 7, скопски аеродром, одлични цени, од 22 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Volkswagen Golf 7 1.6 Tdi или слично

ДЕТАЛИ
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 5+ патници Рент а кар Скопје3 куфери
    ОПЦИИ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ
  • Во салонот
  • На аеродромот
    ОПРЕМА
Дена Километража Цени
1-3 Дена 200км 55 €
4-7 Дена 200км дневно 50 €
8-15 Дена неограничено км 45 €
16-30 Дена неограничено км 40 €
31-45 Дена неограничено км 38 €
45+ Дена 4000км 32 €
Повеќе од

32 €

/Ден
Рент а кар Скопје

Резервирајте возило

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!