Изнајмување автомобил Peugeot 308 1.6 Hdi SW аеродром Скопје одлични цени од 17 евра на ден

Рент а кар Скопје | Logo
Рент а кар Скопје | Address Автопат Пријателство, Скопје РЕЗЕРВАЦИЈА

Изнајмување автомобил Peugeot 308 1.6 Hdi SW аеродром Скопје одлични цени од 17 евра на ден

Автопат Пријателство, Скопје

Peugeot 308 1.6 Hdi SW или слично

ДЕТАЛИ
Рент а кар Скопје Рачен Рент а кар Скопје 5+ патници Рент а кар Скопје5 куфери
    ОПЦИИ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ
  • Во салонот
  • На аеродромот
    ОПРЕМА
Дена Километража Цени
1-3 Дена 200км 55 €
4-7 Дена 200км дневно 50 €
8-15 Дена неограничено км 45 €
16-30 Дена неограничено км 40 €
31-45 Дена неограничено км 38 €
45+ Дена 4000км 32 €
Повеќе од

32 €

/Ден
Рент а кар Скопје

Резервирајте возило

Рент а кар Скопје | Контактирајте не Рент а кар Скопје - Call to action

Како да не контактирате?

Сакате да резервирате автомобил или имате дополнителни прашања? Контактирајте со нас сега!